ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Πήγαν για καραόλους σε χωράφι δίπλα από το σπίτι του Αρχηγού της Αστυνομίας - Παραλίγον να καταλήξουν στο τμήμα!

Απίστευτο! Πήγαν για καραόλους σε χωράφι δίπλα από το σπίτι του Αρχηγού της Αστυνομίας - Παραλίγον να καταλήξουν στο τμήμα!

Ήθελαν μπόλικα σαλιγκάρια και πήγαν ξημερώματα έξω από το σπίτι του Αρχηγού.

Η περίεργη αυτή ιστορία έλαβε χώρα την περασμένη βδομάδα στις 04:00 τα ξημερώματα, στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Τρίτη (19/01), δυο εθελοντές διασώστες της Πολιτικής Άμυνας παραλίγο να καταλήξουν στο τμήμα αφού πήγαν να μαζεύουν σαλιγκάρια έξω από το σπίτι του Αρχηγού (χωράφι που γειτνιάζει με την οικία του).

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ένας από τους δυο άντρες, γνώριζε την περιοχή και είχε πληροφορίες πως υπήρχαν μπόλικα σαλιγκάρια για να μαζεύουν. Κατευθύνθηκαν κοντά στο σκοπευτήριο στην περιοχή των Λατσιών και ανενόχλητοι άρχισαν να μαζεύουν σαλιγκάρια.

Μετά από λίγα λεπτά, αστυνομικός τους εντόπισε και αμέσως ειδοποίησε περιπολικό της Αστυνομίας να σπεύσει στην περιοχή για έλεγχο. 

Το περιπολικό έφτασε σε λίγα λεπτά και ο επικεφαλής κατέβηκε να ζητήσει τα στοιχεία των δυο αντρών και το τι έκαναν τέτοια ώρα εκεί.

Οι δυο εθελοντές ξαφνιάστηκαν από την παρουσία του Αστυνομικού ενώ ανέφεραν πως πήγαν στην περιοχή για να μαζεύουν σαλιγκάρια…

Φυσικά, θα είναι οι μοναδικοί Κύπριοι πολίτες που πήγαν για καραόλους έξω από σπίτι του Αρχηγού!

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top