ΚΟΣΜΟΣ

Kατάφερε να χάσει 35 κιλά για να είναι καλό πρότυπο για την κόρη της

Kατάφερε να χάσει 35 κιλά για να είναι καλό πρότυπο για την κόρη της

Η 24χρονη Ashleigh Munn από τη Σκωτία είχε φτάσει να έχει τόσο βάρος που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει: τα κιλά της είχαν ξεπεράσει τα 100.

Κατάφερε ωστόσο να χάσει τα περισσότερα και κατέγραψε την προσπάθειά της στο Instagram με στόχο να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους που κάνουν τον ίδιο αγώνα με εκείνη.

Η 24χρονη είχε αρχίσει να χρειάζεται πατερίτσες για να βαδίσει αφού οι αρθρώσεις της δυσκολεύονταν να σηκώνουν το βάρος της.

Η ώθηση που χρειαζόταν για να αρχίσει να φροντίζει τον εαυτό της ήρθε όταν οι γιατροί εντόπισαν μια κύστη στις ωοθήκες της. Η Ashleigh φοβήθηκε πως το μεγάλο βάρος της είχε επιδεινώσει την κατάστασή της και αποφάσισε να δράσει: έβγαλε από τη ζωή της το κρέας ακολουθώντας χορτοφαγική διατροφή κι άρχισε να κάνει γιόγκα. Πέτυχε έτσι να φοράει ρούχα νούμερο 8, από 18, και να έχει χάσει 35 κιλά.

kasgfda4

Καταγράφοντας την προσπάθειά της στο Instagram ελπίζει να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους που μάχονται με τα κιλά τους.

«Έβλεπα τις μαμάδες στην παιδική χαρά να τρέχουν με τα παιδιά τους και ντρεπόμουν για το μέγεθός μου, εγώ λαχάνιαζα αμέσως», περιγράφει στη Daily Mail.

kasgfda3

«Δεν ήθελα η κόρη μου να μεγαλώσει με τη μαμά της να μην συμμετέχει στα παιχνίδια της και να τρώει σκουπίδια. Ήθελα να είμαι το καλύτερο πρότυπο. Δεν θα μπορούσαμε, ο μπαμπάς της κι εγώ, να τη συμβουλεύσουμε να ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής αν δεν το κάναμε πρώτα εμείς», τονίζει.

kasgfda2

«Πλέον έχω μάθει να μαγειρεύω, πηγαίνω στο γυμναστήριο, κάνω γιόγκα, μπορώ να τρέχω και περπατάω πολύ με την κόρη μου και τον μπαμπά της. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου», καταλήγει.

kasgfda5

kasgfda1

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top