Αραδίππου: Έκαιγε σκύλους και τους έθαβε σε παρακείμενο χωράφι - Την έβγαλε όμως καθαρή

Αραδίππου: Έκαιγε σκύλους και τους έθαβε σε παρακείμενο χωράφι -  Την έβγαλε όμως καθαρή

Μια ασύλληπτη ιστορία εκδικάστηκε στο Επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας με δράστη έναν ιδιώτη που διατηρούσε καταφύγιο ζώων.

Ο εν λόγω κύριος είχε καταγγελίες εις βάρος του ότι έκαιγε υπνωτισμένα σκυλιά και στην συνέχεια τα έθαβε σε παρακείμενο χωράφι.

Η καταγγελία σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», έγινε από εθελόντρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Argos.

Σύμφωνα με την ίδια, είχε διαπιστώσει ότι υπήρχε έλλειψη τροφής και νερού στα σκυλιά, ενώ τα κλουβιά τους ήταν γεμάτα περιττώματα.

Την μέρα που διενήργησε τον έλεγχο υπήρχαν στο απέναντι χωράφι απανθρακωμένα τρία σκυλιά.

Η υπόθεση έληξε χθες Τρίτη 19/1, όταν το δικαστήριο επέβαλε δυο μήνες φυλάκιση με αναστολή στο ιδιώτη με ελαφρυντικό ότι παραδέχτηκε αμέσως την ενοχή του καθώς επίσης ότι την περίοδο που έγινε η καταγγελία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.