Κονιά Πάφου: Παρολίγο να καεί ζωντανός, γιατί έβαλε ξυλόσομπα σε τροχόσπιτο

Κονιά Πάφου: Παρολίγο να καεί ζωντανός, γιατί έβαλε ξυλόσομπα σε τροχόσπιτο

Η ώρα 13.42 χθες λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε τροχόσπιτο στο χωριό Κονιά στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν τρία Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πάφου.

Από την πυρκαγιά το τροχόσπιτο και το περιεχόμενο του καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά, που προκάλεσε ζημιές ύψους 20 χιλιάδων ευρώ περίπου, προκλήθηκε από την λανθασμένη τοποθέτηση φουγάρου ξυλόσομπας μέσα στο τροχόσπιτο .

Συνολικά από τις έξι χθες το πρωί μέχρι και τις έξι σήμερα το πρωί η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 12 κλήσεις για βοήθεια,3 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE