ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταζητείται Λεμεσιανός «παλιός γνωστός» της Αστυνομίας – Βρέθηκαν 5 κιλά κάνναβη στο αυτοκίνητό του

Καταζητείται Λεμεσιανός «παλιός γνωστός» της Αστυνομίας – Βρέθηκαν 5 κιλά κάνναβη στο αυτοκίνητό του

Γύρω στα πέντε περίπου κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν χθες βράδυ σε όχημα που οδηγούσε νεαρός, ο οποίος μετά από καταδίωξη στη Λεμεσό κατάφερε να διαφύγει πεζός σε έδαφος που ελέγχεται από τις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, καθώς η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία των Βάσεων, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να ανακόψουν το όχημα του νεαρού, ο οποίος ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε δυτικά προς την περιοχή των Βρετανικών Βάσεων.

Σε κάποια στιγμή το όχημα προσέκρουσε σε περίφραξη και ακινητοποιήθηκε ενώ ο οδηγός, εκμεταλλευόμενος το σκότος, τράπηκε πεζός σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ποσότητα κάνναβης βάρους πέντε περίπου κιλών.

Εναντίον του νεαρού, που έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top