Όταν η Βασιλική Χατζηαδάμου κάθισε στη λιμουζίνα της Beyonce!

Όταν η Βασιλική Χατζηαδάμου κάθισε στη λιμουζίνα της Beyonce!

Το περιστατικό περιέγραψε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της...

Με αφορμή ένα αφιέρωμα στη ζωή της Beyonce και στο bullying που πέρασε μικρή, μέχρι να γίνει η σταρ που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, η Βασιλική περιέγραψε μια δική της εμπειρία. 

Όπως είπε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή «Ζήσε το», την είχαν καλέσει στο Λονδίνο για να τραγουδήσει. Όταν έφτασε στην κοσμοπολίτηκη πόλη την περίμενε μια λιμουζίνα. 

Η Βασιλική κάθισε στη λιμουζίνα και μπροστά της είχε κυριολεκτικά όλα τα καλά του Θεού… Κάποια στιγμή της λέει ο Ράμπο, ο οδηγός «Ξέρεις ποια καθόταν προχθές εκεί που κάθεσαι σήμερα εσύ; Η Beyonce...». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE