ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Δάγκωναν» συστηματικά «το χέρι που τους τάϊζε» υπάλληλοι σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας

«Δάγκωναν» συστηματικά «το χέρι που τους τάϊζε» υπάλληλοι σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διατάγματα τετραήμερης κράτησης εναντίον πέντε ατόμων, τεσσάρων Ελληνοκυπρίων και ενός αλλοδαπού μόνιμου κάτοικου Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σχετική καταγγελία έγινε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από Διευθύνοντα Σύμβουλο εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία από την 1/4/2014 μέχρι τις 30/10/2015, οι υπάλληλοι του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου καταχράζονταν χρήματα από τις πωλήσεις καρτών Wi – Fi και από τις εισπράξεις που αφορούσαν τα late check out.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε στην Αστυνομία ότι το συνολικό ποσό που καταχράστηκαν τα πέντε άτομα ανέρχεται στις 11 χιλιάδες ευρώ.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθηκαν χθες πέντε άτομα, τρεις γυναίκες ηλικίας 33, 36 και 38 χρονών, ένας άνδρας 39 χρόνων και ένας αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 33 χρόνων. Οι πέντε συλληφθέντες κατάγονται από Κοινότητες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top