ΠΑΡΑ-THEMA

Γνωστός Κύπριος, υποψήφιος Βουλευτής ζήτησε από φίλο του να μην το ψηφίσει! Διαβάστε τον λόγο!

Γνωστός Κύπριος, υποψήφιος Βουλευτής ζήτησε από φίλο του να μην το ψηφίσει! Διαβάστε τον λόγο!

Στην πολιτική, πολλοί είναι αυτοί που για να κερδίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο, υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, λέγοντας μεγάλα λόγια και πολλά θα…! Ένας από αυτούς σίγουρα δεν είναι ο γνωστός Κύπριος χορογράφος!

 Διαβάστε επίσης: Θα τους χορέψει στο…ταψί! Ποιος γνωστός Κύπριος διεκδικεί ένα έδρανο στο Κοινοβουλιο τον Μάη του 2016;

Ο λόγος για τον Ντίνο Χριστοδουλίδη, που αναμένεται να κατέλθει υποψήφιες στις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου με τη Συμμαχία Πολιτών  και ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την συνομιλία με ένα φίλο του.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο φίλος του, ζήτησε μια χάρη αν καταφέρει και εκλεγεί λέγοντας του ότι θα τον ψηφίσει.  Μόλις το άκουσε αυτό όμως ο χορογράφος που γνωρίσαμε και μέσω από το DanSing For You του ζήτησε αυτός μια χάρη! Να μην τον ψηφίσει

Μπράβο στον Ντίνο, επειδή έτσι αποδεικνύει ότι δεν θυσιάσει τις αρχές του και δεν θα «τάξει» σε κανένα για να αρπάξει τα «ψηφαλάκια»

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top