ΚΟΣΜΟΣ

Νέο μακελειό στη Σομαλία με τουλάχιστον 20 νεκρούς – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Νέο μακελειό στη Σομαλία με τουλάχιστον 20 νεκρούς – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

"Σκότωσαν περί τους 20 ανθρώπους, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας χαρακτηρίζοντας "βάρβαρη" την επίθεση.

Γυναίκες και παιδιά είναι ανάμεσα στα θύματα της αιματηρής επίθεσης που έκαναν ένοπλοι ισλαμιστές σεμπάμπ σε εστιατόριο που βρίσκεται σε παραλία της πρωτεύουσας της Σομαλίας, Μογκαντίσου. Άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 20 νεκρούς σύμφωνα με μαρτυρίες.

Η οργάνωση αλ Σεμπάμπ, που συνδέεται με την αλ Κάιντα, ανακοίνωσε ότι μέλη της ανατίναξαν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητα στο Beach View Cafe, στη δημοφιλή και πολυσύχναστη παραλία Λίντο του Μογκαντίσου.

Στη συνέχεια ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάμεστο εστιατόριο και ακολούθησαν συγκρούσεις με τις κυβερνητικές στρατιωτικές δυνάμεις που τους πολιόρκησαν επί ώρες. Ακολούθησε η ανατίναξη δεύτερου παγιδευμένου αυτοκινήτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top