Πήρε «φωτιά» το twitter! Ο Περδίκης προτείνει το χάπι κατά της «περδικίοσης» και προκαλεί την παρέμβαση του Υπ. Υγείας

Πήρε «φωτιά» το twitter! Ο Περδίκης προτείνει το χάπι κατά της «περδικίοσης» και προκαλεί την παρέμβαση του Υπ. Υγείας

Έντονη συζήτηση με ένα ακόλουθο του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter είχε το Σάββατο, 23/1 ο βουλευτής των Οικολόγων, που προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη.

«Φωτιές» άναψε η συζήτηση του βουλευτή των Οικολόγων, Γιώργου Περδίκη με ένα ακόλουθο του στο twitter, ονόματι Αποστολίδης. Ο διάλογος, ο οποίος φαίνεται να άρχισε για τους αεροψεκασμούς, εξελίχθηκε σε e-καυγά! O Περδίκης μάλιστα παρότρυνε τον Αποστολίδη, εάν έχει πρόβλημα μαζί του να πάρει κανένα χάπι να του περάσει. Συγκεκριμένα ο Περδίκης έγραψε « έχεις θέμα μαζί μου κύριε. Πάρε κανένα χάπι κατά της "περδικίοσης"".

Το σχόλιο του αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη, ο οποίος έγραψε στον Περδίκη αστειευόμενος « το συγκεκριμένο είναι εκτός κρατικού συνταγολογίου κ δεν θα διατίθεται ούτε στο ΓεΣΥ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE