ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Κρύο, χιόνια και καταιγίδες - Mέχρι και -7 βαθμούς κελσίου στα ορεινά

Καιρός: Κρύο, χιόνια και καταιγίδες - Mέχρι και -7 βαθμούς κελσίου στα ορεινά

Σήμερα 24/1, ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό καταιγίδα, χιόνια στα ορεινά όπως και τα ημιορεινά , ιδιαίτερα το πρωί. Αργότερα τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν και να περιοριστούν κυρίως στα ορεινά και βορειοδυτικά.

 Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο κυρίως στα ορεινά και βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους πλην 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά όπως και σε υπήνεμες πεδινές περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά. Μεμονωμένη ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί και σε πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά χιονόπτωση, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη και την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top