ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος για τον μικρούλη Φοίβο -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του

Αίσιο τέλος για τον μικρούλη Φοίβο -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του

Μετά από 18 ημέρες αγωνίας, βρέθηκε ο μικρός Φοίβος, τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του από τη Χαλκιδική μετά από τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.

Το τετράχρονο αγόρι και ο πατέρας του εντοπίστηκαν σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, εκεί όπου ο 41χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, αρπάζοντας το ένα από τα δύο τους παιδιά.

Παρά την περιπέτεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ το αγόρι είναι ξανά στην αγκαλιά του παππού του που έκανε διαρκείς εκκλήσεις στον δράστη για την παράδοση του παιδιού.

Οι αρχές συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όλο αυτό το διάστημα και ανακρίνεται. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον καταζητούμενο Τζέιμς Λέσι χάρη στην παρατηρητικότητα ενός περαστικού. Κάτοικος της περιοχής είδε χθες τον 41χρονο μαζί με το παιδί στο συγκεκριμένο ορεινό σημείο. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο Λέσι, πήρε το παιδί και άρχισε να τρέχει. Ομως, ομάδα εθελοντών κατευθύνθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο που τους υπέδειξε ο κάτοικος, εντόπισε τον συζυγοκτόνο και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Πηγή — iefimerida 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top