Ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Χάρης Γεωργιάδης

Ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Χάρης Γεωργιάδης

Ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα (25/01) στις 17.30 ώρα Κύπρου ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής για την πορεία της εφαρμογής του προγράμματος μεταρρύθμισης και εξυγίανσης, καθώς και για την πρόοδο της κυπριακής οικονομίας.

Ο κ. Γεωργιάδης θα απαντήσει και σε ερωτήσεις Ευρωβουλευτών.

Η παρουσία του του Υπουργού Οικονομικών στην Επιτροπή Οικονομικών στην Επιτροπή θα μεταδίδεται ζωντανά στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http ://www. europarl.europa .eu/ ep-live /en/ schedule

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής οι πρόεδροι των εργοδοτικών οργανώσεων, Γιώργος Παντελίδης και Σταύρος Σταύρου, για κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με στόχο να «κλειδώσει» το ζήτημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE