ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 25χρονος – Βίαζε την ανήλικη συγγενή του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 25χρονος – Βίαζε την ανήλικη συγγενή του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας 25χρονος από την Λευκωσία ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Συνελήφθη την Κυριακή (24/01) 25χρονος από την Λευκωσία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου συγγενικού του προσώπου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας με την ανήλικη κοπέλα να καταγγέλλει τον 25χρονο συγγενή της, ότι την βίαζε και της επιτίθετο άσεμνα.

Ο 25χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, βία στην οικογένεια, άσεμνη επίθεση και διαφθορά νεαρής, βιασμό, απειλή ενώ επίσης κατηγορείται και για παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ ο 25χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας για να τεθεί υπό κράτηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE