ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυπριακό και οικονομία συζήτησαν Νικόλας Παπαδόπουλος και Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυπριακό και οικονομία συζήτησαν Νικόλας Παπαδόπουλος και Κυριάκος Μητσοτάκης

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Βουλή στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΔ.

Σε δηλώσεις του ο Νικόλας Παπαδόπουλος έκανε λόγο για μια πολύ χρήσιμη και παραγωγική συζήτηση μαζί με τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ κατά την οποία αντάλλαξαν, όπως είπε, απόψεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία της κυπριακής και της ελληνικής οικονομίας.

«Μεταφέραμε τις ευχές του ΔΗΚΟ στον κ. Μητσοτάκη για επιτυχία σε ό,τι αφορά το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, καθώς έχει εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ και Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια πάρα πολύ κρίσιμη περίοδο όχι μόνο για την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά την ίδια την ΕΕ» είπε.

«Εμείς ευχόμαστε και προσδοκούμε στη δική του επιτυχία καθώς επίσης και στη επιτυχία του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας στην Ελλάδα καθώς θεωρούμε ότι η δική τους επιτυχία θα είναι ωφέλιμη για την ίδια την Κύπρο καθώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως Ελληνισμός είναι κοινές και σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να βρισκόμαστε σε συνεννόηση μαζί με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και όπου είναι δυνατό να συνεργαζόμαστε και να αναλαμβάνουμε και κοινές δράσεις, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους και τα οράματα του ελληνικού και του κυπριακού λαού» πρόσθεσε.

Απαντώντας στο κατά πόσο υπήρξε συναντίληψη σε ό,τι αφορά το Κυπριακό ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με τη πορεία των διαπραγματεύσεων και πρόσθεσε πως υπάρχουν σημαντικές θέσεις στις οποίες υπάρχει συναντίληψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top