ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φιλιππινέζα πήγε να διαφύγει κρατώντας δυο όπλα μαζί της - Γεμάτο φυσίγγια το σπίτι 90χρονου!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φιλιππινέζα πήγε να διαφύγει κρατώντας δυο όπλα μαζί της - Γεμάτο φυσίγγια το σπίτι 90χρονου!

«Λαβράκι» φαίνεται να πέτυχε η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετά από έλεγχο που διενήργησε σε οικία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία χθες Τρίτη 25/1, γύρω στις 19:00 το βράδυ, μετά από πληροφορίες μετέβηκε στην εν λόγω οικία για εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών.

Αφού κτύπησαν την πόρτα, ανταποκρίθηκε 60χρονος, ο οποίος φάνηκε να καθυστερεί να ανοίξει στους αστυνομικούς. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αναστάτωση εντός της οικίας. Κατευθύνθηκαν, στην πίσω πλευρά του σπιτιού, όπου εντόπισαν στην αυλή, μια 37χρονη. Από έρευνα που έγινε στην 37χρονη, εντοπίστηκαν στην κατοχή της ένα περίστροφο, ένα πιστόλι και 51 φυσίγγια.

Μπούκαρε σε σπίτι στη Λεμεσό η Αστυνομία και έτρεχαν να ξεφύγουν κρατώντας όπλα

Ακολούθησε έρευνα εντός της οικία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, μια κενή γεμιστήρα, καθαριστικό πιστολιού και 200 φυσίγγια πυροβόλου όπλου. Εντός της οικίας βρισκόταν επίσης, μια 29χρονη οικιακή βοηθός  ενώ το σπίτι ανήκει σε 90χρονο 

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top