Πάφος: Θα προβληθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς

Πάφος: Θα προβληθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου η εξέταση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού πολίτη από δύο αστυνομικούς στα αστυνομικά κρατητήρια Πόλης Χρυσοχούς.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους και να προβληθεί σχετικό βίντεο.

Οι δύο αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες για πράξεις που αφορούν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, για σκληρή, εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση άλλου προσώπου και για παράνομα βαριά σωματική βλάβη.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσωπεί ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χ”Kύρου.

Συνήγοροι υπεράσπισης των δύο αστυνομικών είναι οι δικηγόροι Γιώργος Γεωργίου και Νίκος Τσαρδέλης.

Το Κακουργιοδικείο απαρτίζουν Πρόεδρος ο Άγγελος Δαυίδ, Ανώτερος Δικαστής, ο Δημήτρης Κίτσιος και Επαρχιακός Δικαστής. Κώστας Σατολιάς.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχή κατά της διαφθοράς: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για τον κρατικό αξιωματούχο - Διερευνώνται 70 καταγγελίες εναντίον του

Αρχή κατά της διαφθοράς: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για τον κρατικό αξιωματούχο - Διερευνώνται 70 καταγγελίες εναντίον του

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς, για τον πρώην διευθυντή του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και Γενικό Διευθυντή του ΕΟΑ Λευκωσίας, Κωνσταντίνου Παρμακλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE