ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενικός Εισαγγελέας: Έκθεση στοιχείων και όχι πόρισμα για την Focus ανακοινώνεται από λεπτό σε λεπτό

Γενικός Εισαγγελέας: Έκθεση στοιχείων και όχι πόρισμα για την Focus ανακοινώνεται από λεπτό σε λεπτό

Τα αποτελέσματα της έκθεσης των αστυνομικών ανακριτών για την υπόθεση Focus, ανακοινώνει την Τετάρτη (27/01) στις 12 το μεσημέρι ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, ο κύριος Κληρίδης θα ανακοινώσει τα κύρια σημεία της έκθεσης των αστυνομικών ανακριτών, αναφορικά με τη διερεύνηση του ενδεχομένου χρηματοδοτήσεων από την εταιρεία FOCUS - MARITIME CORPORATION, προς κυπριακά πολιτικά κόμματα.

Οι δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΡΙΚ Ένα, στο πλαίσιο της εκπομπής "Από Μέρα σε Μέρα" η οποία θα αρχίσει στις έντεκα και πενήντα.

Αναμένεται από λεπτό σε λεπτό η έναρξη και όπως πληροφορηθήκαμε, η ανακοίνωση δεν αφορά πόρισμα, αλλά έκθεση του Γενικού Εισαγγελέα, η οποία θα μεταφέρει στοιχεί, τα οποία ουσιαστικά καταδεικνύουν την μεταφορά των χρημάτων σε λογαριασμούς του ΑΚΕΛ, μέσω τρίτου.

Θα ακολουθήσει σύντομα περαιτέρω ενημέρωση για τις εξελίξεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top