ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΪΜΑΚΛΙ-Αδερφή 25χρονου: «Δεν κακοποίησε σεξουαλικά τη 16χρονη, ούτε έδειξε κάτι τέτοιο η εξέταση»

ΚΑΪΜΑΚΛΙ-Αδερφή  25χρονου: «Δεν κακοποίησε σεξουαλικά τη 16χρονη, ούτε έδειξε κάτι τέτοιο η εξέταση»

«Ο αδερφός μου είναι αθώος. Δεν κακοποίησε σεξουαλικά τη 16χρονη όπως του καταλογίζουν. Άλλωστε, ούτε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε την Τετάρτη (27/01)έδειξε κάτι τέτοιο».

Του Φάνη Μακρίδη

Τα πιο πάνω λόγια ανήκουν στην 30χρονη αδερφή του 25χρονου Π.Γ. που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση16χρονης που διαμένει στο Καϊμακλί. Η Μ. δηλώνοντας πως ο αδερφός της είναι αθώος, επικοινώνησε με το ThemaOnline για  να εκφράσει τις δικές της θέσεις για το όλο περιστατικό που απασχολεί την Αστυνομία από τις 20 Ιανουαρίου. Όπως είναι γνωστό, οι ισχυρισμοί της μάνας της 16χρονης δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα μας στις 19 Ιανουαρίου, μια μέρα πριν από την καταγγελία που έκανε στις αρχές και οδήγησαν στην προσωποκράτηση του 25χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

41χρονη από Καϊμακλί: «Φιλοξένησα τον 25χρονο για 1,5 έτος, τα έφτιαξε με την 16χρονη κόρη μου και προκάλεσε τραυματισμό στον άνδρα μου»

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Ο 25χρονος καταγγέλλεται ότι εξωθούσε 16χρονη σε προώθηση ναρκωτικών!

«Τους βοηθούσαμε»

Η Μ. μας είπε αρχικά: «Είναι αλήθεια ότι η οικογένεια της 16χρονης από το Καϊμακλί φιλοξενούσε τον αδερφό μου για περίοδο 1,5 χρόνου» μας δήλωσε αρχικά η 30χρονη αδερφή του 25χρονου, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ουδέποτε έκανε κάτι που να ενόχλησε αυτούς τους ανθρώπους. Εκτιμούσαμε το γεγονός ότι τον φιλοξενούσαν. Προσωπικά βοηθούσα αυτή την οικογένεια αφιλοκερδώς στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Ο ίδιος ο αδερφός τους βοηθούσε οικονομικά όταν μπορούσε. Η μητέρα μας τους έπαιρνε τρόφιμα και έκανε δρομολόγια με το αυτοκίνητο για να τους βοηθήσει. Ήμασταν οικογενειακοί φίλοι στην ουσία».

Η ιατροδικαστική εξέταση

Η 30χρονη Μ., μητέρα και η ίδια ενός παιδιού, αναφέρθηκε και στην κατηγορία που βαραίνει τον αδερφό της που τον θέλει να κακοποίησε σεξουαλικά τη 16χρονη: «Ο αδερφός μου δεν θα μου έλεγε ψέματα. Δεν την κακοποίησε σεξουαλικά. Αυτό έδειξε και η εξέταση που έγινε την περασμένη Τετάρτη (σ.σ. 27/01/2016). Ισχυρίζονται ότι είχε δεσμό με την 16χρονη μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, όμως η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ίχνη κακοποίησης».

Η επίθεση στο σπίτι της οικογένειας στο Καϊμακλί

Σύμφωνα με ισχυρισμούς της μάνας της 16χρονης, της 41χρονης Σ. που μίλησε στο ThemaOnline στις 19 του τρέχοντος μήνα, ο 25χρονος φερόταν ως υποκινητής ομάδας νεαρών που επιτέθηκε στον σύζυγο της και στον γιο της (Πέμπτης 13/01). Η 30χρονη Μ. σχολίασε: «Ο αδερφός μου βρισκόταν στη δουλειά τη συγκεκριμένη ημέρα. Πώς μπορούσε να… διατάξει επίθεση;».

«Συγχώρεσε την μάνα μας που τον μαχαίρωσε»

Ζητήσαμε από την Μ. να μας μιλήσει για την οικογένειά της: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε μια οικογένεια που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Δεν έμαθα να κρύβομαι, αλλά να λέω την αλήθεια όταν πρέπει. Στα δύσκολα, προσπαθούσαμε να είμαστε ενωμένοι. Ζήσαμε πολλές δυσκολίες. Ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με αλκοόλ. Προσπαθούσε να είναι πάντα κοντά μας, ακόμα και μετά τον χωρισμό του με την μητέρα μου. Τώρα έχει μπει σε πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει την εξάρτηση του και τα καταφέρνει… Έχουμε ακόμη δυο αδέρφια με ειδικές ανάγκες που ήθελαν φροντίδα συνεχώς. Η μάνα μου σήκωσε πολύ βάρος με τέσσερα παιδιά. Πριν από τρία χρόνια, σε έναν τσακωμό με τον αδερφό μου που σήμερα κατηγορείται, τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Ο αδερφός μου ήθελε να δανειστεί το αυτοκίνητο, τσακώθηκαν και η μητέρα μου ξέφυγε. Ο αδερφός μου την συγχώρεσε αμέσως. Κι αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Αλλά η μητέρα μου έκανε έξι μήνες φυλακή κι έπρεπε εγώ να σηκώσω το βάρος. Ήμουν 27χρονών τότε…».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top