ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ford αποχωρεί από τις αγορές της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας

Η Ford αποχωρεί από τις αγορές της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας

H Ford ακολουθεί την General Motors και με ανακοίνωσή της, ενημερώνει πως εντός του έτους αποχωρεί από τις αγορές της Ιαπωνίας και την Ινδονησίας.

Το σκεπτικό της απόφασης είναι αρκετά απλό, καθώς η Μπλε Οβάλ εταιρία αναφέρει πως δεν υπάρχει λογική πορεία προς την κερδοφορία στις αγορές αυτές. Με απλά λόγια, η Ford δεν βλέπει το πως θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που θα μπορούσε να κάνει τις αγορές της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας να τις αποφέρουν κέρδη.

Σύμφωνα με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έστειλε ο πρόεδρος Ασίας-Ειρηνικού της Ford, Ντέιβ Σοτς, προς όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας στην περιοχή, η εταιρεία θα διακόψει κάθε δραστηριότητά της, περιλαμβανομένων των αντιπροσωπειών πώλησης και της εισαγωγής και πώλησης αυτοκινήτων Ford και Lincoln, ενώ η εξέλιξη προϊόντων που γίνεται στην Ιαπωνία θα μεταφερθεί αλλού.

«Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη της ομάδας μας που εργάζονται στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία δεν θα εργάζονται πλέον για λογαριασμό της Ford Ιαπωνίας και της Ford Ινδονησίας μετά το κλείσιμο», σύμφωνα με το e-mail του κ. Σοτς.

Η Ford ακολουθεί το παράδειγμα της General Motors η οποία αποφάσισε πέρυσι να σταματήσει να κατασκευάζει αυτοκίνητά της στην Ινδονησία εξαιτίας του σκληρού ανταγωνισμού που αντιμετώπισε από Ιάπωνες κατασκευαστές.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top