ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έτοιμοι για πόλεμο» οι νεαροί Παφίτες - Δεν θα πιστεύετε τι έκρυβαν στα οχήματα τους

«Έτοιμοι για πόλεμο» οι νεαροί Παφίτες -  Δεν θα πιστεύετε τι έκρυβαν στα οχήματα τους

16χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, ενώ το όχημα ήταν ακινητοποιημένο από το 2010.

Γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου που διενεργούσαν ελέγχους τροχαίας στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που καταλήγουν σε μυτερή άκρη και ένα μαχαίρι με μυτερή άκρη.

Ο 23χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου εντός του οχήματος και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Εξάλλου, γύρω στις 9.30 μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου που διενεργούσαν ελέγχους τροχαίας στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος, ένα μαχαίρι με μυτερή άκρη.

Ο 25χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μάχαιρας εντός του οχήματος και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Στο μεταξύ γύρω στις 8 μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας, μέλη του ΟΥΛΑΕ Πάφου και της ΜΜΑΔ, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στην Πάφο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 16χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, ενώ το εν λόγω όχημα ήταν ακινητοποιημένο από το 2010.

Ο 16χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα, καθώς επίσης και ο 52χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, για το αδίκημα της μη ασφαλούς φύλαξης του οχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top