ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Συμμαχία Πολιτών καταγγέλλει γνωστή κυπριακή εταιρεία δημοσκοπήσεων

H Συμμαχία Πολιτών καταγγέλλει γνωστή κυπριακή εταιρεία δημοσκοπήσεων

Σε καταγγελία γνωστής κυπριακής εταιρείας δημοσκοπήσεων θα προχωρήσει η Συμμαχία Πολιτών αφού όπως αναφέρει σε δημοσκόπηση που «τρέχει» αυτήν την περίοδο δεν δίνεται η επιλογή του κόμματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Συμμαχίας:

Η Συμμαχία Πολιτών θα καταγγείλει τόσο στα εν Κύπρω όσο και στα Ευρωπαϊκά όργανα τη συγκεκριμένη εταιρεία δημοσκοπήσεων για αντιδεοντολογική και απαράδεκτη μεθοδολογία και πρακτική

Σε ερώτηση των δημοσκοπούμενων ατόμων γιατί δεν δίνεται η επιλογή της Συμμαχίας Πολιτών,  η απάντηση που δόθηκε είναι ότι έτσι τους έδωσαν την έρευνα από την Ευρώπη!

Η Συμμαχία Πολιτών με την ισχυρή παρουσία της στη νέα Βουλή θα θεσμοθετήσει νομοθετικά το ζήτημα των δημοσκοπήσεων.

Καθώς πλησιάζουμε τις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου γινόμαστε για μια ακόμη φορά μάρτυρες του απαράδεκτου αντιεπαγγελματισμού που χαρακτηρίζει κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Η Συμμαχία Πολιτών έχει καταγγείλει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την ανυπαρξία πλαισίου μέσα στο οποίο να μπορούν να εκτελούνται αλλά και να ελέγχονται οι δημοσκοπήσεις. Η ανυπαρξία αυτού του πλαισίου στη χώρα μας, έχει μετατρέψει τις δημοσκοπήσεις από εργαλείο ανάλυσης και μελέτης σε μοχλό χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Δεν αποτελεί καθόλου υπερβολή να μιλήσει κάποιος για «στημένες» και  κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει δέκτες επώνυμων καταγγελιών από στελέχη μας ότι άλλη μια δημοσκόπηση η οποία είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες λειτουργεί κατά τρόπο αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο. Στην ερώτηση τι θα ψηφίσατε αν οι βουλευτικές εκλογές ήταν σήμερα δίνουν την επιλογή ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ, Οικολόγους ή άλλο (!).  Σε ερώτηση των δημοσκοπούμενων ατόμων γιατί δεν δίνεται η επιλογή της Συμμαχίας Πολιτών και άλλων σχημάτων,  η απάντηση που δόθηκε είναι ότι έτσι τους έδωσαν την έρευνα από την Ευρώπη! Σε απάντηση πολιτών ότι  ψηφίζουν Συμμαχία Πολιτών η εταιρεία απάντησε ότι μετρήθηκε στην κατηγορία «άλλοι»!

Πρόκειται για μια απαράδεκτη τακτική η οποία συνεχίζεται, εξευτελίζοντας την επιστήμη και κοροϊδεύοντας επί σκοπού την κοινωνία και τους πολίτες.

Η Συμμαχία Πολιτών με την ισχυρή παρουσία της στη νέα Βουλή θα θεσμοθετήσει νομοθετικά το ζήτημα των δημοσκοπήσεων.

Η Συμμαχία Πολιτών  θα καταγγείλει τόσο στα εν Κύπρω όσο και στα Ευρωπαϊκά όργανα τη συγκεκριμένη εταιρεία για αντιδεοντολογική και απαράδεκτη μεθοδολογία και πρακτική.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top