ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλεονασματικός ο προϋπολογισμός του Δήμου Δερύνειας για το 2016

Πλεονασματικός ο προϋπολογισμός του Δήμου Δερύνειας για το 2016

Πλεονασματικός είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου Δερύνειας για το 2016 ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε περικοπές στις αντιμισθίες του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων ύψους 5%.

 Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας αναφέρεται ότι «έχει υποβληθεί ο προϋπολογισμός για το έτος 2016 και για το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2016-2018, ο οποίος είναι πλεονασματικός και αναμένεται σύντομα η έγκριση του».

Προστίθεται ότι «τα προϋπολογιζόμενα έσοδα για το 2016 προβλέπεται να φθάσουν τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ και για τα 3 έτη (2016, 2017 και 2018). Τα προϋπολογιζόμενα έξοδα για το 2016 ανέρχονται στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ για το 2017 επίσης στα 2,7 εκατομμύρια, ενώ για το για το 2018 στα  υπολογίζεται να φτάσουν στο 2,6 εκατομμύρια ευρώ».


Το Δημοτικό Συμβούλιο «αποφάσισε όπως γίνουν περικοπές στις αντιμισθίες του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων ύψους 5% καθώς και σε εισφορές σε οργανωμένα σύνολα και φορείς του Δήμου. Επίσης στην ετοιμασία του προϋπολογισμού λήφθηκαν σοβαρά υπόψη οι εισηγήσεις του Γενικού Ελεγκτή που δημοσιεύθηκαν στην Ετήσια του Έκθεση για το 2014».

Στον Προϋπολογισμό Αναπτύξεως  καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση «περιλαμβάνονται έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2016. Τα νέα αναπτυξιακά έργα που έχουν περιληφθεί στον προϋπολογισμό ανέρχονται σε 3 εκατομμύρια ευρώ και θα χρηματοδοτηθούν από λειτουργικά πλεονάσματα, κρατικές χορηγίες και σύναψη νέων δανείων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top