Πανικός με τα ρούχα γυμναστικής Κύπριας επώνυμης!

Πανικός με τα ρούχα γυμναστικής Κύπριας επώνυμης!

Γυμνάζεται μες το καταχείμωνο, εκμεταλλευόμενη την ηλιοφανεια του νησιού μας...

Η Μύριαμ Γεροκώστα είναι μοντέλο και φροντίζει για τη διατήρηση της γραμμής της, φυσιά μέσω της διατροφής της, αλλά και με σκληρή γυμναστική. 

Το μοντέλο την Πέμπτη εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για υπαίθρια γυμναστική και φρόντισε να ντυθεί καταλλήλως, με μια ολόσωμη φόρμα, η οποία άφηνε ακάλυπτη ολόκληρη την πλάτη της. Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωγραφίας «Αγάπα το σώμα σου». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE