ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδόφραγμα Αγ. Δομετίου: Τούρκος κάτω από κουβέρτες στο καπό!

Οδόφραγμα Αγ. Δομετίου: Τούρκος κάτω από κουβέρτες στο καπό!

Μια έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους που δουλεύουν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης (03/02), όταν σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο.

Συγκεκριμένα στο καπό του οχήματος που είχε κυπριακούς αριθμούς εγγραφής και οδηγούσε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου (ποντιακής καταγωγής), υπήρχαν κουβέρτες και κάτω απ΄ αυτές… ένας έποικος!

Εδώ να σημειωθεί ότι η είσοδος Τούρκου υπηκόου στην Κυπριακή Δημοκρατία, καλύπτεται από τον νόμο εφόσον γίνει από τις ελεύθερες περιοχές.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τα τρία άτομα που επέβαιναν του αυτοκινήτου. Αναφερόμαστε στην 25χρονη οδηγό, τον 20χρονο συνοδηγό κάτοχο τουρκικού διαβατηρίου και τον… λαθραίο έποικο.

Εναντίον του τελευταίου εξετάζεται υπόθεση παράνομης παραμονής.

Η νεαρή ανακρινόμενη ανέφερε ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον 25χρονο από την Τουρκία και επειδή αυτός βρίσκεται υπό περιοριστικούς όρους στα κατεχόμενα, τον έκρυψε στο καπό με σκοπό να έρθουν στις ελεύθερες περιοχές.

Όπως είπε κατά τα τελευταία πέντε χρόνια είναι κάτοικος των κατεχόμενων περιοχών.

Τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης. 

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top