«Σέρνει» στα δικαστήρια τη γυναίκα του επειδή... δεν κάνει τις δουλειές του σπιτιού!

«Σέρνει» στα δικαστήρια τη γυναίκα του επειδή... δεν κάνει τις δουλειές του σπιτιού!

Ένας άνδρας στη Λάτσιο της Ιταλίας πάει την γυναίκα του στο δικαστήριο για «κακομεταχείριση της οικογένειας» επειδή δεν μαγειρεύει και δεν καθαρίζει αρκετά, όπως γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η 40χρονη γυναίκα από την πόλη Σοννίνο κατηγορείται για «κακομεταχείριση της οικογένειας» σύμφωνα με αυτό που περιγράφει ο σύζυγός της ως «κακή διαχείριση των οικιακών εργασιών».

Η κατηγορία αυτή μάλιστα μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης που φτάνει τα 6 χρόνια.

Σε δήλωσή του, ο σύζυγος, που είναι παντρεμένος εδώ και 7 χρόνια με την 40χρονη, ισχυρίζεται πως έχει «προσβληθεί» εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια από την αμέλεια της συζύγου του.

Σύμφωνα με την «Il Fatto Quotidiano», δήλωσε πως σε μία περίπτωση η σύζυγός του τον πέταξε έξω από την κρεβατοκάμαρά τους και πως «αναγκάστηκε να ζει σε συνθήκες κακής υγιεινής».

Πρόσθεσε επίσης πως τα τρόφιμα που αυτός αγόραζε κατέληγαν στο καλάθι των αχρήστων, καθώς η σύζυγός του σπάνια μαγείρευε.

Η δίκη έχει οριστεί για τις 12 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE