ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: «Η μητέρα μου πέθανε από σπασμένο πόδι περιμένοντας τον ορθοπεδικό!»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: «Η μητέρα μου πέθανε από σπασμένο πόδι περιμένοντας τον ορθοπεδικό!»

Απίστευτη καταγγελία στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι». Γυναίκα πέθανε μπροστά στα παιδιά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, περιμένοντας ορθοπεδικό!

Επιμελεία: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη την Πέμπτη, (4/2), στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Σπύρος Κωνσταντίνου καταγγέλλει στην εκπομπή του Σίγμα, «Μεσημέρι και κάτι», ότι  η μητέρα του πέθανε μπροστά στα μάτια του και της αδελφής του στο θάλαμο  του Ορδοπεδικού Τμήματος, περιμένοντας να φθάσει ορθοπεδικός για να την εξετάσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για την άτυχη γυναίκα άρχισε γύρω στην 1 το μεσημέρι, όταν σκόνταψε στα σκαλοπάτια εκκλησίας. Τα παιδιά της την πήραν με πόνους στις Πρώτες Βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ισχίου. Μεταφέρθηκε σε θάλαμο και ανέμενε ορθοπεδικό να την δει.

Οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα σπάραζε από τους πόνους, ενώ ανέφερε στα παιδιά της ότι ενοχλήσεις είχε και στην κοιλιά της. Εντέλει η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μερικές ώρες αργότερα και δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε στο νοσοκομείο… Οι γιατροί ήθελαν να την μεταφέρουν νεκρή στην εντατική!  

Ακούστε την συγκλονιστική καταγγελία του γιου της  

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top