Αστυνομία: Προσοχή σε όσους θα ταξιδέψουν στο Τρόοδος! Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο με κίνηση στους 4 τροχούς

Αστυνομία: Προσοχή σε όσους θα ταξιδέψουν στο Τρόοδος! Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο με κίνηση στους 4 τροχούς

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την κατάσταση του οδικού δικτύου που οδηγεί στο Τρόοδος.

Κατάσταση οδικού δικτύου
 
Λόγω παγετού που έχει σχηματιστεί στο οδόστρωμα, οι πιο κάτω δρόμοι, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς:
 
Επαρχία Λεμεσού

Προδρόμου – Τροόδους
Καρβουνά – Τροόδους
Πλατρών - Τροόδους
 
Επίσης, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, οι δρόμοι Τσακίστρας – Κύκκου – Πεδουλά και Καρβουνά – Αμιάντου, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επίσης, καλούνται όσοι προτίθενται να μεταβούν στις ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να ενημερώνονται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας (www.police.gov.cy), στις σελίδες της Αστυνομίας στους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) και στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE