Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.
Ο λόγος για τον 39χρονο Αντώνη Γεωργίου, από τη Λάρνακα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», καταζητείτο για υποθέσεις αυτού τους είδους τα έτη 2013 – 2014.
Όπως διαπιστώθηκε δυο αυτοκίνητα μάρκας Range Rover τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχαν εντοπιστεί στην Κύπρο στα ονόματα δυο Ελληνοκυπρίων, με παραποιημένους τους αριθμούς εγγραφής.
Η αξία των αυτοκίνητων σύμφωνα με τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Κύπρο που είναι η εταιρεία Cyprus Premium Automobile Ltd – Pilakoutas Group είναι 70 – 100 χιλιάδες ευρώ με τα συγκεκριμένα δυο αυτοκίνητα να είχαν πωληθεί κοντά στις 60.
Ο ύποπτος προφυλακίστηκε την Παρασκευή 5/2/2016. Ο ίδιος συνελήφθη στην Κύπρο παρότι καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και είχε εντοπιστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Γαλλία χωρίς να γίνει κατορθωτή η έκδοσή του στην Κύπρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις