ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέντρο Λευκωσίας: Τον έκαναν «άχρηστο» στο ξύλο γιατί είναι ομοφυλόφιλος

Κέντρο Λευκωσίας: Τον έκαναν «άχρηστο» στο ξύλο γιατί είναι ομοφυλόφιλος

Τον σακάτεψαν και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο, επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

 Άγρια ομοφοβική επίθεση δέχθηκε στην καρδιά της Λευκωσίας, 32χρονος άντρας λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Δευτέρα (08/02), 32χρονος άντρας δέχθηκε άγρια ομοφοβική επίθεση από έξι πρόσωπα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/02) σε αρτοποιείο στην περιοχή Αγίου Αντωνίου Λευκωσίας. Ο 32χρονος συνάντησε δύο νεαρούς ηλικίας 23 χρόνων έξω από το Αρτοποιείο και αργότερα συμφώνησαν να συναντηθούν λίγο αργότερα κοντά στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Όταν πήγε στο σημείο συνάντησης, οι άλλοι δύο, που τον ανέμεναν, του επιτέθηκαν άγρια και αφού τον έριξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον κλοτσοκοπούν παντού στο σώμα, ακόμη και στο πρόσωπο. Στο σημείο βρέθηκαν ακόμη άλλα τέσσερα πρόσωπα τα οποία είχαν συνεννοηθεί προηγουμένως με τους άλλους δυο.

Ο 32χρονος, μετά το συμβάν, επέστρεψε στο αρτοποιείο και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρική περίθαλψη.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο 32χρονος ήταν αποφασισμένος να μην προχωρήσει σε καταγγελία του επεισοδίου, όμως τελικά πείσθηκε από τους ACCEPT LOAT και το βράδυ της Κυριακής (08/02), συνοδευμένος από δικηγόρο και μετά που συμβουλεύτηκε ψυχολόγο, προχώρησε σε γραπτή κατάθεση του γεγονότος στην Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως υπάρχει οπτικογραφημένο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του αρτοποιείου, ώστε να οδηγηθούν οι ένοχοι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top