ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για προπαγάνδα κατηγορούν τον Αναστασιάδη οι Τουρκοκύπριοι - Φόβοι να μην χαλάσει το καλό κλίμα στο Κυπριακό

Για προπαγάνδα κατηγορούν τον Αναστασιάδη οι Τουρκοκύπριοι - Φόβοι να μην χαλάσει το καλό κλίμα στο Κυπριακό

Η ε/κ πλευρά να μην δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για τις συνομιλίες δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μουσταφά Ακιντζί.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως είναι λάθος να δημιουργούνται εντυπώσεις ότι έχει επιτευχθεί σύγκλιση σε κεφάλαια στο Κυπριακό, όπου όμως δεν έχει επιτευχθεί.

Σε γραπτή του δήλωση σχετικά με πρόσφατη συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για το Κυπριακό, ο κ. Μπουρτζού ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα “Κίπρις” ότι, ο κ. Αναστασιάδης δεν πράττει σωστά και με τη στάση του δημιουργεί αναστάτωση.

Συνεχίζοντας έκανε λόγο για προπαγάνδα που γίνεται ενόψει και των βουλευτικών εκλογών “στον νότο” λέγοντας ότι βλάπτει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Υποστήριξε ότι η τ/κ πλευρά στις δηλώσεις που κάνει για τις συνομιλίες και τις θέσεις της είναι προσεκτική ώστε να μην δημιουργήσει ζημιά στις διαπραγματεύσεις.

“Εμείς δε δημιουργήσαμε ποτέ την λανθασμένη εντύπωση, ότι στα θέματα που δεν έχουν επιτευχθεί συγκλίσεις η ε/κ πλευρά συμφώνησε με τις θέσεις μας. Και περιμένουμε και από τους συνομιλητές μας να πράξουν το ίδιο (να μην δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις)” είπε ο κ. Μπουρτζού.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top