ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δηλώνει άγνοια για αίτημα επιπλέον βοήθειας στην Τουρκία η Κομισιόν

Δηλώνει άγνοια για αίτημα επιπλέον βοήθειας στην Τουρκία η Κομισιόν

Τα τρία δις προς την Τουρκία αποτελούν ένα αρχικό ποσό για την υποστήριξη της Τουρκίας στο προσφυγικό τα επόμενα δύο χρόνια, το 2016 και το 2017 δηλώνει η εκπρόσωπος της Κομισιόν Μίνα Αντρέεβα, η οποία ωστόσο δηλώνει άγνοια για επιπλέον αίτημα βοήθειας προς της Τουρκία, πλέον των 3 δις ευρώ.

H εκπρόσωπος της Κομισιόν ανακοίνωσε ότι μετά την οριστικοποίηση της ατζέντας του Κολεγίου των Επιτρόπων, η Κομισιόν θα παρουσιάσει την Τετάρτη την επικαιροποίηση της έκθεσης για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης ΕΕ - Τουρκίας (EU-TR Action Plan).

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, η εκπρόσωπος εξήγησε ότι η υλοποίηση του σχεδίου δράσης δεν σχετίζεται άμεσα, ούτε με τα ενταξιακά κεφάλαια, ούτε με την φιλελευθεροποίηση των θεωρήσεων προς τους Τούρκους πολίτες. “Η φιλελευθεροποίηση της Visa έχει να κάνει αποκλειστικά με τα ορόσημα που έχουν συμφωνηθεί με την Άγκυρα για το θέμα αυτό - είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες”, εξήγησε η Μίνα Αντρέεβα.

ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top