ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Πέταξε 12 έμβρυα στα σκουπίδια, γιατί καθάριζε το σπίτι!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Πέταξε 12 έμβρυα στα σκουπίδια, γιατί καθάριζε το σπίτι!

Με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν αντιμέτωποι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι βρήκαν δώδεκα γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Καρύστου και Ιτέας στους Αμπελοκήπους.

Οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι μέσα στις γυάλες υπήρχαν έμβρυα σε φορμόλη, από διαφορετικά στάδια της κύησης και ειδοποίησαν την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας διενέργησαν έρευνα, ξεκινώντας από ιδιωτικά μαιευτήρια.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 7ης Φεβρουαρίου, υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Αθηναίων βρήκαν δίπλα σε κοινό κάδο απορριμμάτων, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, δύο χάρτινα κιβώτια που περιείχαν 12 γυάλινα δοχεία, το καθένα από τα οποία είχε άγνωστο αριθμό εμβρύων διατηρημένα σε φορμόλη και ενημέρωσαν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές.

Από την έρευνα του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω ιατρικά απόβλητα ανήκαν εν ζωή σε ιατρό-γυναικολόγο, ο οποίος είχε αποβιώσει. Κατά τη μεταφορά των αντικειμένων του, από το γραφείο του σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στους Αμπελοκήπους, μεταφέρθηκαν και τα προαναφερόμενα ιατρικά απόβλητα.

Όπως είπε ο συλληφθείς σε αστυνομικούς, ο πατέρας του, ο οποίος ήταν διευθυντής σε γυναικολογική κλινική απεβίωσε πριν από ένα χρόνο και εκείνος πήγε στο σπίτι όπου διέμενε στους Αμπελοκήπους για να το καθαρίσει. Μεταξύ άλλων, έβαλε και τις γυάλες με τα έμβρυα σε ένα χάρτινο κουτί και τα άφησε δίπλα στον κάδο απορριμμάτων.

Ο 35χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top