ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Έστειλε στο Νοσοκομείο δυο αστυνομικούς αφού τους τραυμάτισε με το όχημα του - Χειροπέδες σε 23χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έστειλε στο Νοσοκομείο δυο αστυνομικούς αφού τους τραυμάτισε με το όχημα του - Χειροπέδες σε 23χρονο

Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομιας, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου ανέκοψαν το βράδυ της Τρίτης (09/02) για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος Βούλγαρος κάτοικος Πάφου.

Κατά την ανακοπή το αυτοκίνητο του 23χρονου συγκρούστηκε με το αστυνομικό όχημα στον μπροστινό προφυλακτήρα ενώ στη συνέχεια ο οδηγός  προσπάθησε να διαφύγει αφού κινήθηκε με όπισθεν ταχύτητα, κτυπώντας δύο αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν πεζοί.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε τελικά από τα μέλη της Αστυνομίας και από τον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του αυτοκίνητου του Βουγλαρου 1,5 γραμμάριο μεθαμφεταμίνης, 1 γραμμάριο κάνναβης και δύο μαχαίρια τα οποία μετατρέπονται σε σταθερή λεπίδα.

Ο 23χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ  σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Οι δύο αστυνομικοί που κτυπήθηκαν μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό χέρι και κάκωση γονάτου ενώ ο δεύτερος φέρει άλγος στον αριστερό αγκώνα. Έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου όπου εντοπίστηκε μια χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε 40 χάπια τα οποία φαίνεται να αναβολικές ουσίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top