ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κύπρια που συγκίνησε το Λος Άντζελες - Δάκρυσε όταν της έστειλαν εξοπλισμό για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Η Κύπρια που συγκίνησε το Λος Άντζελες - Δάκρυσε όταν της έστειλαν εξοπλισμό για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Μια πραγματικά όμορφη ανθρώπινη ιστορία με πολλά μηνύματα έρχεται στο φως, με την Κύπρια Δέπσω Μαυρομιχάλη – Νεοκλέους, ιδρύτρια του συνδέσμου ΕΥ – ΖΩ, η οποία κατάφερε να συγκινήσει τα στελέχη της αμερικανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης «Διεθνής Ελπίδα σε Δράση».

Η κ. Μαυρομιχάλη όπως γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ίδρυσε τον εν λόγω οργανισμό με σκοπό την συλλογή πλαστικών πωμάτων ώστε με την πώληση τους για ανακύκλωση να μαζεύονται χρήματα για την αγορά τροχοκαθισμάτων για ανάπηρους συνανθρώπους μας.

Αυτό της εγχείρημα λοιπόν, έφτασε μέχρι το Λος Άντζελες και συγκεκριμένα και στα «αυτιά» της  ανθρωπιστικής οργάνωσης «Διεθνής Ελπίδα σε Δράση», χωρίς να τον γνωρίζει.

Έτσι, μια μέρα όπως τις υπόλοιπες, η Δέσπω, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της μένοντας κυριολεκτικά έκπληκτη με αυτό που αντίκρισε!

Ήταν ένα κοντέινερ 40 ποδών, γεμάτο τροχοκαθίσματα αξίας €250.000, το οποίο αποστολέας του ήταν η αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση και παραλήπτης η Δέσπω Μαυρομιχάλη – Νεοκλέους.

Η ίδια φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τον Θεό που πλέον θα μπορούσε να βοηθήσει χιλιάδες ανάπηρους συμπατριώτες μας.

Ο ιδρυτής της Αμερικανικής οργάνωσης Ντέιλ Βαστινις, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από το εγχείρημα της Δέσπως, θα τιμηθεί αύριο στις 18:00 στον χώρο του Θεάτρου Σκάλα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top