Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Δεν θα ωραιοποιήσω και δεν θα αποκρύψω τίποτα για τις διαπραγματεύσεις»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Δεν θα ωραιοποιήσω και δεν θα αποκρύψω τίποτα για τις διαπραγματεύσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε ότι στην ομιλία του το απόγευμα της Πέμπτης (11/02) στη Βουλή και το λαό δεν θα ωραιοποιήσει ή αποκρύψει τα όσα καταγράφονται στις διαπραγματεύσεις αλλά θα παραθέσει τα γεγονότα ως έχουν και ζήτησε όπως η ενημέρωση μην γίνει η αφορμή για δημόσια διαπραγμάτευση.

Στην ανάρτησή του, ο Πρόεδρος είπε συγκεκριμένα: «Eνημερώνω απόψε την Βουλή και το λαό … η σημερινή ενημέρωση να μην γίνει η αφορμή για δημόσια μεταξύ μας διαπραγμάτευση. Δεν θα ωραιοποιήσω, δεν θα δαιμονοποιήσω, δεν θα αποκρύψω τα όσα καταγράφονται στις διαπραγματεύσεις. Θα παραθέσω τα γεγονότα ως έχουν και θα αναπτύξω προβληματισμούς για τις προοπτικές, τις δυνατότητες και τις συνέπειες».

Η ενημέρωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 6:30 μμ της Πέμπτης (11/02) και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE