Αρρωστούλα κούκλα διαγωνιζόμενη του DanSing5! «Με 40 πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και πονοκέφαλο..»

Αρρωστούλα κούκλα διαγωνιζόμενη του DanSing5! «Με 40 πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και πονοκέφαλο..»

Κόκκινη κάρτα δέχτηκε από τον…ιο της γρίπης η όμορφη Παφίτισσα διαιτητής, ωστόσο αν και σε άσχημη κατάσταση, αυτή αρνείται να βγει εκτος του…αγωνιστικού χορού (χώρου)!

 Ο λόγος για την Νίκη Καραγιώργη που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο δεν φαίνεται να τα βάζει κάτω και καλά κάνει!

Θα σφίξει τα δόντια και θα χορέψει γιατί θέλει να προσφέρει και εμείς της βγάζουμε το καπέλο!

Διαβάστε τι γράφει:

Και ναι!!και με 40 πυρετο,βηχα,πονολαιμο και πονοκεφαλο εμεις θα τα καταφερουμε και θα ροκκαρουμε σημερα στην σκηνη του dansing for you 5!!γιατι??γιατι μας αρεσει να προσφερουμε!!γιατι?γιατι μας αρεσει να στηριζουμε τον πασυκαφ!!γιατι??γιατι μας αγαπατε και το αποδειξατε με την ψηφο σας!!!μην μας χασετε αποψε και μην ξεχνατε να ψηφιζετε Χ17 στο 5577 η τηλεφωνηστε στο 90031017!!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE