LIFESTYLE

Γιώργος Εφραίμ: Η έκπληξη στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και η παρουσία του στο studio του DanSing 5! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Εφραίμ: Η έκπληξη στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και η παρουσία του στο studio του DanSing 5! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Φρόντισαν οι τηλεθετατές να μην το πάρουν είδηση, αλλά η παρουσιάστρια πάγωσε όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του αγαπημένου της στο κοινό, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η παραγωγή του επιτυχημένου show του Mega, δεν θέλησαν να στρέψουν την κάμερα προς το μέρος του, ενώ η Χριστιάνα αν και έκπληκτη, παρέμεινε ψύχραιμη και συνέχισε ως επαγγελματίας τη δουλειά τους, χωρίς να δώσει σε κανένα να καταλάβει τη χαρά της, με την έκπληξη που τους επιφύλαξε ο αγαπημένος της.

Η αποκάλυψη ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε και συγκεκριμένα από τον διευθυντή σκηνής του show, Κώστα Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε το πρωί στην  ραδιοφωνική εκπομπή του 101,1, "Άκου να Δεις", και τις Χριστιάνα Αντωνίου και Μαρία Μπλάνα.

Ο  διεθνής ποδοσφαιριστής, βρισκόταν στο στούντιο του Mega, από το οποίο προβάλλεται ζωντανά κάθε Κυριακή το φιλανθρωπικό show, αλλά έμεινε μόνο για λίγη ώρα, καθώς δεν ήθελε να αποσυντονίσει την Χριστιάνα, ούτε να κάνει αισθητή την παρουσία του προς τα έξω.

Λόγω αυξημένων δε επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Εφραίμ αναχώρησε νωρίς, ώστε να είναι ξεκούραστος για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει με τον κόσμο και να φωτογραφηθεί με όλους όσοι του ζήτησαν, προτού αναχωρήσει.

Δείτε τη φωτογραφία και το video ΕΔΩ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top