ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ Μάριος Χαννίδης κατακεραυνώνει Παμπορίδη για ΓΕΣΥ - «Ας αφήσει τα σόου η Κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ Μάριος Χαννίδης κατακεραυνώνει Παμπορίδη για ΓΕΣΥ - «Ας αφήσει τα σόου η Κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Με τίτλο «Μάξι- μίνι (ΓΕΣΥ) στο τέλος μας άφησαν γυμνούς!», σε άρθρο του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ Μάριος Χαννίδης τοποθετείται για τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον τομέα της υγείας και πιο συγκεκριμένα γύρω από το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

Διαβάστε το άρθρο του:

Ίσως το λογοπαίγνιο να προσφέρει προσωρινά μια νότα γέλιου, αλλά η κατάσταση με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης για το Γενικό Σχέδιο Υγείας ( ΓΕΣΥ) προκαλεί κλάματα, κυρίως στους πολίτες που συνωστίζονται στα νοσοκομεία για να βρουν την υγεία τους.

Ο Υπουργός Υγείας αφού  επιτέθηκε δημόσια στον κ. Μάτσα ( διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών) για τις απόψεις που εξέφρασε δημόσια , απειλώντας τον και με πειθαρχικές διώξεις γιατί τόλμησε να μιλήσει για την έλλειψη προσωπικού στα κρατικά νοσηλευτήρια ,αναδιπλώθηκε και ατάκτως υλοποίησε όσα υποστήριζε τις προηγούμενες μέρες ο υφιστάμενος του κ. Πέτρος Μάτσας.

Οι λεκτικές αναφορές του Υπουργού Υγείας περί λύσης όλων των προβλημάτων λόγω της παραχώρησης θέσεων μονιμοποίησης  στα νοσηλευτήρια - όσων ήδη υπηρετούν δηλαδή χωρίς καμιά νέα πρόσληψη-  συνιστούν υπεραπλούστευση και προσπάθεια αποπροσανατολισμού, όταν ο τύπος βοά για τα βάσανα που υφίστανται οι πολίτες καθημερινά στα νοσοκομεία. Με τους καρκινοπαθείς να πεθαίνουν καθοδόν , τις λίστες αναμονής να φτάνουν μέχρι το Προεδρικό και να ενοχλούν τον ύπνο των ενοίκων στο εκεί λόφο.

Το μίνι ΓΕΣΥ δεν καλύπτει την γύμνια της παρεχόμενης περίθαλψης στα νοσηλευτήρια και καλά κάνει ο κ. Παμπορίδης και η Κυβέρνηση Αναστασιάδη να επενδύσουν τον τομέα της υγείας και να αφήσουν τα επικοινωνιακά τρικ.

Μπορεί ο  Γιώργος Παμπορίδης και ο Υπουργός Οικονομικών να επισκέπτονται τα νοσοκομεία μόνο όταν χρειάζεται να τους απαθανατίσουν οι κάμερες , αλλά οι φωνές των βασανισμένων πολιτών θα τους χαλούν τις ήσυχες μέρες και νύχτες τους.

Ας αφήσει τα σόου, τους εγωισμούς και τα τερτίπια η Κυβέρνηση Αναστασιάδη.

Υπάρχει έτοιμο και συμφωνημένο Σχέδιο Υγείας εδώ και μια πενταετία. Εφαρμόστε το πάραυτα έστω και αν σας προκαλεί αλλεργία και μόνο ότι ετοιμάστηκε επί διακυβέρνησης Χριστόφια και ΑΚΕΛ.

Μάριος Χαννίδης 

ΑΚΕΛ-Αριστερά νέες Δυνάμεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top