LIFESTYLE

Οργισμένοι οι θαυμαστές του Παντελίδη με Θεοφάνους: «Πήγαινε και στην κηδεία του και πες του τα»!

Οργισμένοι οι θαυμαστές του Παντελίδη με Θεοφάνους: «Πήγαινε και στην κηδεία του και πες του τα»!

Στον Κύπριο μουσικοσυνθέτη ξέσπασαν οι θαυμαστές του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη με αφορμή τα όσα δήλωσε για το τραγούδι του με τα "Κατεχόμενα"...

Κάτω από την επίμαχη ανάρτηση του μουσικοσυνθέτη, Γιώργου Θεοφάνους, ξέσπασαν οι θαυμαστές του 32χρονου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, που χθες το πρωί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η επίθεση έγινε με αφορμή το κείμενο που «ανέβασε» ο κ. Θεοφάνους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μία μέρα πριν το θάνατο του τραγουδιστή, με αφορμή το τραγούδι που αναφερόταν στα κατεχόμενα.

Συγκεκριμένα ο μουσικοσυνθέτης έγραψε:

Εχω μιλήσει με καλα λόγια για τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ τα τελευταια χρονια ΟΠΟΥ και ΟΤΑΝ ερωτήθηκα.Επιασε τον παλμό της νεολαίας και οχι μονο με τα τραγουδια του και ειναι εντύπωσιακο που γραφει ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ που αγγίζουν τοσο πολυ κοσμο. ΘΙΓΟΜΑΙ ομως προσωπικα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ και σαν ΚΥΠΡΙΟΣ αλλα και σαν δημιουργός οταν ακουω καποιον να χρησιμοποιεί με τοσο "άκομψο" τροπο λεξεις απλα γιατι βολευουν στην ομοιοκαταληξία.
Θυμωνω με τους συμπατριώτες μου που πήγαν, πηγαίνουν και...μαλλον θα πηγαίνουν ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ το εισητηριο για να απολαύσουν τον ΠΑΝΤΕΛΗ να "αδει"...ΣΑΝ ΣΚΑΡΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ"...
Φαντάζομαι οτι ειναι οι ίδιοι που θα πηγαίνουν στα κατεχόμενα παίζοντας τις οικονομίες τους στο καζίνο η αγοράζοντας φτηνα τσιγάρα η γεμίζοντας το αυτοκίνητο με φτηνή βενζίνη.
Αλλωστε ολα τα "ΦΤΗΝΑ" πανε μαζι!
Ελπιζω να ΜΗΝ ακούσει το "τραγουδι" κανένας ΕΥΑΓΟΡΑΣ, κανένας ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, κανένας ΣΟΛΩΜΟΣ, κανένας ΙΣΑΑΚ κανένας Ελλαδίτης φαντάρος που εχασε τη ζωή του στα κατεχόμενα, 
καμια ΜΑΝΑ που περιμένει ΑΚΟΜΑ.
Μαλλον ελπιζω...να ΜΗΝ το ακούσει ΚΑΝΕΙΣ και ας ζήσει ο κΠαντελιδης με μια ΕΠΙΤΥΧΙΑ λιγότερη.
Με αγανάκτηση 
Γιώργος Θεοφανους

Μετά την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, εκατοντάδες θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή έβγαλαν την οργή τους στον τοίχο του Γιώργου Θεοφάνους με άκρως προσβλητικά μηνύματα.

«Πήγαινε και στην κηδεία του και πες του τα», «οφείλεις να πεις μια συγγνώμη», ήταν κάποια από τα μηνύματα που έπεσαν σαν βροχή στον λογαριασμό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top