LIFESTYLE

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Παντελή, για το ταξίδι του στη γειτονιά των αγγέλων

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Παντελή, για το ταξίδι του στη γειτονιά των αγγέλων

Σε λαϊκό προσκύνημα θα εκτεθεί στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, η σορός του αγαπημένου καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη με γονείς, συγγενείς, φίλους και πλήθος κόσμου να λένε το τελευταίο «αντίο».

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης, θα τραγουδά πλέον στη «γειτονιά των αγγέλων» και πλήθος κόσμου θα τον συνοδεύσει στο τελευταίο μακρινό ταξίδι του.

Είχε μόλις πέσει το σκοτάδι, όταν χθες το απόγευμα η άσπρη νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του Παντελή Παντελίδη, έφτανε στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία. Αν κι έξω από τη δυόροφη οικεία που μένουν οι γονείς του και τα δύο του αδέρφια υπήρχαν εκατοντάδες άτομα που περίμεναν να... καλωσορίσουν το δημοφιλή τραγουδιστή δεν ακούγονταν το παραμικρό. Μια απέραντη βουβαμάρα κάλυπτε την οδό Σηλυβρίας. 

Οι λέξεις με δυσκολία έβγαιναν από το στόμα, ενώ τα μάτια όλων ήταν δακρυσμένα. Άλλωστε τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περιττά. Οι όμορφες αναμνήσεις που στριφογυρνούν στο μυαλό του καθενός καλύπτουν τα όσα θα ήθελε να συζητήσει και να μοιραστεί με κάποιον άλλο. Ξαφνικά η σιωπή σπάει, από ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Είναι η στιγμή που το λευκό φέρετρο μέσα στο οποίο βρίσκεται η σορός του νεαρού καλλιτέχνη οδηγείται προς την είσοδο του σπιτιού που μεγάλωσε. Λίγη ώρα αργότερα κάποιοι από τους ανθρώπους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του τραγουδιστή-φαινόμενο θα φύγουν από το στενό δρομάκι της Νέας Ιωνίας, αρκετοί όμως θα παραμείνουν εκεί για να περάσουν μαζί με το δικό του Παντελή ένα ακόμα βράδυ. 

Κάποιους θα τους βρει το ξημέρωμα έτοιμους να αναχωρούν προς της εκκλησία που θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία. Σε απόσταση 100 μέτρων από το πατρικό του σπίτι, βρίσκεται ο ιερός ναός του Αγίου Σπυρίδωνα, η εκκλησία όπου από τις δέκα σήμερα το πρωί έως και για τέσσερις περίπου ώρες η σορός του Παντελή Παντελή θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Στις δύο το μεσημέρι θα τελεστεί στο ναό της Νέας Ιωνίας η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ στη συνέχεια όλοι θα συνοδέψουν τη σορό του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top