Αναγκαστική προσγείωση στο φράγμα του Κούρη

Αναγκαστική προσγείωση στο φράγμα του Κούρη

Προς το φράγμα του Κούρη στη Λεμεσό σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας για να δουν τι συμβαίνει.

Βίαιη αναγκαστική προσγείωση έκανε γύρω στις 20:20, σε περιοχή κοντά στο φράγμα του Κούρη ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ισοσελίδας μας, ToThemaOnline, στο σημείο σπεύδουν οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση του πληρώματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν βρήκαν το ελικόπτερο τα περιπολικά – Το έφτιαξαν και έφυγαν οι Βρετανοί 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.