Έκρηξη σε μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Λονδίνο

Έκρηξη σε μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Λονδίνο

Συναγερμός στη Βρετανία. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα δυτικά του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα επεισόδιο στο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ντίτκοτ, που απέχει περίπου 113 χιλιόμετρα από το Λονδίνο.

«Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι συνέβη», είπε μια εκπρόσωπος της εταιρείας RWE.

Το BBC μετέδωσε ότι η έκρηξη έγινε στο Ντίτκοτ Α, μια μονάδα που έκλεισε το 2013. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την τηλεόραση διακρίνεται ένα μεγάλο κτίριο που μοιάζει μισογκρεμισμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE