Ο... Κύπριος δισεκατομμυριούχος που έκανε τον σολομό πιο επικερδή από το πετρέλαιο!

Ο... Κύπριος δισεκατομμυριούχος που έκανε τον σολομό πιο επικερδή από το πετρέλαιο!

Ο John Fredriksen ο δισεκατομμυριούχος… Κύπριος, έκανε στροφή από το εμπόριο πετρελαιοειδών, στο εμπόριο σολομού και (ξανα)πέτυχε!

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Ο γεννημένος στη Νορβηγία Fredriksen, είναι ο κάτοχος του μεγαλύτερου στόλου πετρελαιοφόρων στον κόσμο και εδώ και χρόνια έχει πάρει την Κυπριακή υπηκοότητα, αφού δραστηριοποιείται στο νησί μας εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα μέχρι και το 2013 ήταν κάτοικος Κύπρου, αλλά πλέον διαμένει στο Λονδίνο.

Ο 71χρονος σήμερα Fredriksen, προέβη πριν από μερικούς μήνες μια κίνηση που αμφισβητήθηκε στους κύκλους των δισεκατομμυριούχων. Έκανε μια τεράστια επένδυση στους σολομούς Νορβηγίας, βάζοντας ουσιαστικά υπό τον έλεγχό του όλη την εγχώρια παραγωγή.

Την Τετάρτη (24/02) ο Νορβηγοκύπριος «έκλεισε στόματα» πανηγυρίζοντας με τις πανέμορφες του κόρες, το γεγονός της υπερπήδησης της τιμής ενός βαρελιού πετρελαίου, από 5 κιλά σολομού!

Όταν την ξέρεις την αγορά, φαίνεται και επιβραβεύεται…   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE