Ο... Κύπριος δισεκατομμυριούχος που έκανε τον σολομό πιο επικερδή από το πετρέλαιο!

Ο... Κύπριος δισεκατομμυριούχος που έκανε τον σολομό πιο επικερδή από το πετρέλαιο!

Ο John Fredriksen ο δισεκατομμυριούχος… Κύπριος, έκανε στροφή από το εμπόριο πετρελαιοειδών, στο εμπόριο σολομού και (ξανα)πέτυχε!

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Ο γεννημένος στη Νορβηγία Fredriksen, είναι ο κάτοχος του μεγαλύτερου στόλου πετρελαιοφόρων στον κόσμο και εδώ και χρόνια έχει πάρει την Κυπριακή υπηκοότητα, αφού δραστηριοποιείται στο νησί μας εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα μέχρι και το 2013 ήταν κάτοικος Κύπρου, αλλά πλέον διαμένει στο Λονδίνο.

Ο 71χρονος σήμερα Fredriksen, προέβη πριν από μερικούς μήνες μια κίνηση που αμφισβητήθηκε στους κύκλους των δισεκατομμυριούχων. Έκανε μια τεράστια επένδυση στους σολομούς Νορβηγίας, βάζοντας ουσιαστικά υπό τον έλεγχό του όλη την εγχώρια παραγωγή.

Την Τετάρτη (24/02) ο Νορβηγοκύπριος «έκλεισε στόματα» πανηγυρίζοντας με τις πανέμορφες του κόρες, το γεγονός της υπερπήδησης της τιμής ενός βαρελιού πετρελαίου, από 5 κιλά σολομού!

Όταν την ξέρεις την αγορά, φαίνεται και επιβραβεύεται…   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE