ΠΑΡΑ-THEMA

Dear Beard Cyprus: Το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα για είδη ανδρικής φροντίδας, έφτασε στην Κύπρο!

Dear Beard Cyprus: Το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα για είδη ανδρικής φροντίδας, έφτασε στην Κύπρο!

Όταν δεν υπάρχει δουλειά, φτιάχνεις δουλειά. Το ξέρει αυτό ο Βασίλης Καλιανιώτης και η οικογένειά του που διαμένουν στη Λάρνακα και έκανε κάτι γι’ αυτό…

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

«Διάβασε» την αγορά ο Βασίλης και οι συγγενείς του και βρήκαν το κενό.

Η μόδα των τελευταίων ετών, που βρίσκει τους άντρες όλων των ηλικιών να αφήνουν μούσια, επιβάλλει την παρουσία προϊόντων για την περιποίησή τους. Γιατί πιστέψτε με…το μούσι δεν είναι απλή υπόθεση!

Άνοιξαν λοιπόν το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα με είδη περιποίησης γενειάδας και μουστακίου, με την επωνυμία «Dear Beard Cyprus» και όπως ήταν αναμενόμενο είχαν μαζική ανταπόκριση!

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος marketing του καταστήματος στο «ThemaOnline»: «Φέραμε τα προϊόντα την Τρίτη (23/02) και μέσα σε δυο μέρες σχεδόν ξεπουλήσαμε! Έχουμε συνάψει πολύ περισσότερες συνεργασίες απ’ ότι αναμέναμε και το απόθεμα που αρχικά θεωρούσαμε υπερβολικό εξαφανίστηκε»!

Ρωτώντας από ίδιο ενδιαφέρον για περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα πήρα την απάντηση: «Κυκλοφορούν στο παζάρι αρκετά. Κινέζικα ή από αλλού. Όχι όμως Ιταλικά και μάλιστα αυτής της ποιότητος και σίγουρα δεν υπάρχει εξειδικευμένο κατάστημα».

«Δυστυχώς εγώ δεν έχω μούσια για να δοκιμάσω τα προϊόντα και κατά καιρούς επιστρατεύαμε φίλους μας για δοκιμές μέχρι να βρούμε την ιδανική μάρκα. Όταν δοκιμάσαμε τα ‘Dear Beard’ δεν είχαμε αμφιβολία από το πρώτο λεπτό πως βρήκαμε αυτό που ζητούσαμε», συνέχισε.

Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει από βούρτσες με αληθινή τρίχα και ξύλο, μέχρι αρωματικά λαδάκια εμποτισμού, σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες. Οι τιμές κυμαίνονται ανάμεσα σε €10 και €20 και τα αξίζουν με τα παραπάνω, αν αναλογιστούμε την ποιότητα και την διάρκειά τους.

Μια οικογένεια γεμάτη ενέργεια καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά, με όραμα και επαγγελματισμό, προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες, αλλά και δίνει πολύτιμο παράδειγμα σε πολλούς ανέργους και υποεργοδοτούμενους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top