Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο Φαράγγι του Άβακα

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο Φαράγγι του Άβακα

Ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Πάφου στις 13.00 του Σαββάτου διενήργησε επιχείρηση διάσωσης στο "Φαράγγι του Άβακα", όπου βρισκόταν γυναίκα, 37 ετών, με κάταγμα στο πόδι.

Η γυναίκα με ειδικό φορείο διάσωσης μεταφέρθηκε έξω από το φαράγγι και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε ένα άτομο που εγκλωβίστηκε στο όχημα του μετά από τροχαία σύγκρουση, σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Θεσσαλονίκης στη Λεμεσό, γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της 27/2/2016 μέχρι και η ώρα 06.00 της 28/2/2016 ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE