ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στην κλήρωση για το Καρναβάλι στη Λεμεσό! Βρισιές, απειλές και αποχωρήσεις

Χαμός στην κλήρωση για το Καρναβάλι στη Λεμεσό! Βρισιές, απειλές και αποχωρήσεις

Το «έλα να δεις» έγινε το πρωί στην κλήρωση των ομάδων για το καρναβάλι της Λεμεσού, με το όλο σκηνικό να ξενίζει απίστευτα, τόσο του Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και παλιούς καρναβαλιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, οι μεγάλες ομάδες του καρναβαλιού, ενημερώθηκαν ότι θα μπουν στο τέλος της παρέλασης και συγκεκριμένα από τον αριθμό 108 μέχρι και τον αριθμό 132, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι ομάδες που αποτελούνται από περισσότερους από 500 καρναβαλιστές, αντέδρασαν έντονα και αποχώρησαν από την κλήρωση, με κάποιους από αυτούς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να βρίζουν χυδαία την υπεύθυνη των πολιτιστικών του Δήμου Λεμεσού Σκεύη Αντωνιάδου.

Σκέφτονται μάλιστα, να λάβουν μέτρα, ακόμα και με αποχώρηση τους από το Καρναβάλι, καθώς θεωρούν άδικη και χωρίς λογική την απόφαση που πάρθηκε από τους υπευθύνους δίνοντας ραντεβού το βράδυ της Κυριακής (28/2) για άτυπη σύσκεψη, ώστε να αποφασίσουν τι μέτρα θα πάρουν.

Κρίμα πάντως μια γιορτή για την πόλη της Λεμεσού, να ξεκινά τόσο άσχημα, αφού πέραν της διαφωνίας και του «ξενερώματος» από μέρους των Καρναβαλιστών, δεν αποφεύχθηκαν τα έκτροπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top