ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μην κάνεις λάθος επιλογή κ. Πρόεδρε - Η θέση της ιστοσελίδας μας

Μην κάνεις λάθος επιλογή κ. Πρόεδρε - Η θέση της ιστοσελίδας μας

To ThemaOnline αφουγκραζόμενο τον κόσμο αλλά και τα πεπραγμένα (βλ. φημολογία τελευταίων ημερών) και έχοντας πλήρη επίγνωση το πόσο νευραλγικό και σημαντικό για τη λειτουργία της Δημοκρατίας είναι το πόστο του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, εφιστά την προσοχή του Προέδρου και στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

Διορισμοί τύπου Κενεβέζου, Φωτίου κτλ. δεν πρόκειται πλέον να γίνουν ανεκτοί. Η θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα αν και εφόσον ο Πρόεδρος αποφασίσει να την πληρώσει θα πρέπει να ανατεθεί σε πρόσωπο άφθαρτο –που δεν έχει φθαρεί δηλαδή- με άριστη νομική κατάρτιση, τίμιο, αδιάφθορο, εργατικό και που είναι έτοιμο να θυσιάσει κόπο, μόχθο και ιδρώτα για το καλό του τόπου.

Θα πρέπει να είναι επίσης πρόσωπο που δεν κουβαλά μαζί του «βαρίδια» -πολιτικά, κατεστημένου, τραπεζιτικά και ηθικά συγκρουόμενα με τη θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Το ThemaOnline και ο Όμιλός μας θα σταθεί συνοδοιπόρος και θα στηρίξει τον Πρόεδρο αν όλα τα πιο πάνω ικανοποιηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση, χωρίς αυτό να θεωρείται απειλή ή να παρερμηνευτεί, επειδή αγωνιούμε και συμπάσχουμε με τον συμπολίτη μας (όπως επιτάσσουν οι Αρχές του επαγγέλματός μας), θα είναι καθήκον μας πλέον να επιδείξουμε μηδενική ανοχή. Και ο νοών νοείτω.

ToThemaOnline

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top