ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επισκέφθηκε το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για συνεργασία η Παγκόσμια Τράπεζα!

Επισκέφθηκε το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για συνεργασία η Παγκόσμια Τράπεζα!

Η αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, επισκέφθηκε το παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου και ενημερώθηκε κατά πόσο θα μπορεί αυτό να προσφέρει διεθνείς υπηρεσίες μετά από μια ενδεχόμενη συμφωνία λύσης.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, επιστρατεύθηκε για να μελετήσει την οικονομική κατάσταση και στις δύο πλευρές στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με την Μιλλιέτ, η αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Τράπεζας μελέτησε το έργο του νέου αεροδρομίου που έχει εκπονηθεί από την εταιρεία ΤΤ,η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση του παράνομου αεροδρομίου. Σε δηλώσεις στην Μιλλιέτ, ο διευθυντής της εταιρείας ΤΤ Airport, Σερχάτ Οζτσελίκ είπε ότι χτίζουν ένα νέο αεροδρόμιο στη μέση του νησιού και ενώ στο υφιστάμενο εξυπηρετούνται 3,5 εκ επιβάτες, το νέο θα εξυπηρετεί 9 εκατομμύρια επιβάτες. Υποστήριξε ότι το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου είναι πιο ασφαλές από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο Γκιουνάι Τσερκέζ, ιδιοκτήτης της κατασκευάστριας εταιρείας Κόρμαν που ανέλαβε το χτίσιμο του νέου αεροδρομίου ανέφερε επίσης στη Μιλλιέτ ότι στοχεύουν στην ολοκλήρωση του έργου εντός ενός έτους. Το κτίριο του τερματικού σταθμού του νέου αεροδρομίου θα αυξηθεί σε 120.000 από 20.000 τ.μ που είναι σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top