Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Αντιπρόεδρο Κομισιόν

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Αντιπρόεδρο Κομισιόν

Με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, αρμόδιο για το Ευρώ και τον Κοινωνικό Διάλογο Βάλντις Ντομπρόβσκις είχε συνάντηση στο Προεδρικό, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από κυβερνητικής πλευράς και ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Ο κ. Ντομπρόβσκις ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο ως το Σάββατο, θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Χάρη Γεωργιάδη και την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου για θέματα που σχετίζονται με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση, καθώς και ευκαιρίες για ανάπτυξη και επενδύσεις στη χώρα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE